Bæredygtigt merchandise

Vi fører et bredt udvalg af bæredygtig merchandise, der kan brande og profilere din virksomhed som en ansvarlig samarbejdspartner. Med mere end 20 års erfaring inden for produktion og levering af merchandise, der kan skabe øget salg og synlighed, er vi det sikre valg, når du skal skabe merværdi for din virksomhed.

I samarbejde med vores stærke leverandørnetværk kan vi levere bæredygtig merchandise i høj kvalitet på kort tid og til attraktive priser. Vi bistår med ideudvikling og sørger for gennemtænkt design af miljøvenlige og bæredygtige produkter, der understreger din virksomheds sociale og miljømæssige ansvar. Kontakt os på tlf. nr.: +45 65 92 65 65 eller på e-mail: dsc@dscpromotion.dk for at høre mere.

1 til 15 af 69

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 15 af 69

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bæredygtigt merchandise er en voksende kategori og efterspørgslen dertil stiger uden tvivl og det er vi hos DSC Promotion rigtig glade for. Vi tilbyder et stort udvalg af miljøbevidste reklameartikler med logo og vi kæmper for at gøre det grønne valg nemmere og lige så attraktivt som hvilket som helst andet valg. 


Som leverandører af merchandise, profilbeklædning og firmagaver, ser vi på miljøpolitik og handler ud fra det. Vi går højt op i, at leverer bæredygtige produkter, både når det kommer til transport og levering, 
produktfremstilling og anvendelse og bortskaffelse. Vi tilbyder en bred vifte af bæredygtige reklameartikler, alt fra bæredygtige drikkedunke til bæredygtige kuglepenne, der kan genanvendes igen og igen - vi har det hele!  


"Brug og smid væk-kulturen":
 
Hos DSC Promotion prøver vi så vidt muligt at rådgive vores kunder til at søge væk fra "brug og smid væk-kulturen" og tilbyde dem mere bæredygtige produkter. Vi vil gerne bidrage til de gode og grønne løsninger så godt og så ofte som vi kan! Vi har udvalgt vores samarbejdspartnere nøje, så vi med sikkerhed kan stå inde for deres produkter samt produktionen bag det. Vi samarbejder bl.a. med virksomheder som XindaoInterall Group og Neutral, som alle tre er nogle stærke brands og kendt for at have en stærk miljøprofil.