CSR & Miljøpolitik

 

”Dit produkt vores ansvar”


 Hos DSC Promotion ApS er CSR og Miljøpolitik ikke kun noget vi taler om – det er noget, vi handler ud fra.

Vi tager et stort ansvar, når det kommer til bæredygtig produktion inden for merchandise, profilbeklædning og firmagaver.


CSR- strategi & Miljøpolitik:

 

Hos DSC Promotion ApS har vi en CSR-strategi og Miljøpolitik, der stræber efter bæredygtig produktion og levering af merchandise, profilbeklædning og firmagaver.

Vi tager højde for kvalitet af produktfremstilling, transport og levering, anvendelse og bortskaffelsen.

Vi rådgiver dig altid om fordelen ved at vælge kvalitetsprodukter, der kan holde i årevis. Vi ønsker at gå væk fra ”brug-og-smid-væk-kulturen”.

Vi rådgiver dig om bæredygtige løsninger som alternativ til de konventionelle produkter. 

 

Hvad gør vi som DSC Promotion ApS for at sikre en grønnere og mere bæredygtig produktion, levering og transport?

 

Som DSC Promotion ApS stiller vi store krav til os selv. Vi passer med andre ord på miljøet, og vi værner om en sund og bæredygtig verden, der ikke belastes unødvendigt. Og vi ved, at mange af vores kunder har samme prioritet.

Vi understøtter vores CSR-strategi og Miljøpolitik med et krav til vores leverandører om, at præsentere os, som DSC Promotion ApS, et præsentabelt og et godkendt ”Code of Conduct”. Vores samarbejdspartnere som Xindao, Interall Goup og det danske firma Neutral er nogle af producenterne, som er kendt for en stærk miljøprofil. Hos DSC Promotion ApS tør vi at stå 100% inde for deres produkter og ikke mindst produktionen bag.

Med udgangspunkt i FN’s 17 Verdensmål for Bæredygtig Udvikling, tager vi højde for de fire markerede verdensmål, 7: Bæredygtig energi, 12: Ansvarligt forbrug og produktion, 14: Livet i havet og 17: Partnerskab for handling. Følgende fire verdensmål har betydning i vores forretningsgang.  

 

 

7: Bæredygtig Energi

 

Interne processer mod en mere bæredygtig verden

Udover et miljømæssigt hensyn i produktudvælgelsen med vores kunder, gør vi også internt, hvad vi kan for at styrke en grønnere verden.

Vi genbruger vores papkasser ved forsendelse.

Vi trykker ikke længere fysiske kataloger. Vi anvender onlinekataloger i vores markedsføring. Vi henviser altid til onlinekataloger fra vores leverandører.

Vi anvender en CO2-neutral hjemmeside. Det betyder, at CO2-udledningen fra både hjemmesiden og brugerne af hjemmesiden er neutraliseret gennem målbare CO2-reduktioner. Reduktionerne sker bl.a. ved opstilling af nye, vedvarende energikilder (eks. vindmøller) og ved deltagelse i kontrollerede, CO2-reducerende projekter.

 

12: Ansvarligt forbrug og produktion

Vi minimerer negative påvirkninger for miljøet og maksimerer positiv værdi hos dig som kunde.

Vi vejleder dig professionelt til at opnå unikke og innovative produkter, der samtidig har en bæredygtig profil.

Vi har bredt udvalg af produkter lavet af grønne og genanvendelige materialer.

Vi samarbejder f.eks. med det danske firma Neutral, som er markedsledende, når det handler om certificeret, bæredygtig profilbeklædning.

Vi har profilbeklædning til dine medarbejdere, som er lavet af økologisk bomuld og GOTS certificeret.

 

14: Livet i havet

 Vi samarbejder med Interall Group, der har en hel kollektion af merchandise som f.eks. vandflasker, tasker, kopholdere, paraply m.m., der er produceret af plastik fra verdenshavene. 

  

 

17: Partnerskab for handling

 Vi har et krav om, at vores leverandører skal præsentere et præsentabelt og et godkendt ”Code of Conduct”.

 Vi tager højde for kvalitet af produktfremstilling, transport og levering, anvendelse og bortskaffelsen.

 

 Valget er dit.

Du kan f.eks. give dine medarbejdere profilbeklædning, som er lavet af økologisk bomuld og GOTS certificeret. Du kan også få vandflasker produceret af genbrugt plastik? Der er mange gode muligheder for at støtte op om miljøvenlige produkter, der ikke belaster kloden.

Hos DSC Promotion ApS er vores vigtigste opgave som sparringspartner at sørge for, at du altid får merchandise, profilbeklædning eller firmagaver, der visuelt og produktionsmæssigt matcher dig og din virksomhedsprofil.

Som din sparringspartner rådgiver vi dig altid om bæredygtige løsninger som alternativ til de konventionelle produkter.