Firmagaver

Hos DSC Promotion er det nemt, sikkert og hurtigt at bestille firmagaver til de ansatte. Vi tilbyder alt inden for kundegaver, personalegaver, påskegaver og julegaver, som matcher din virksomhedsprofil. Du finder alt lige fra lækre delikatesser til det nyeste indenfor elektronik, lækre danske vingummier, luksus chokolade samt nye og spændende gaveartikler. Danske firmagaver, bæredygtige gaver og firmagaver med logo. Det er også muligt for dine medarbejdere selv at vælge firmagaver online i vores valggaveshop.  Læs mere om valggaveshop her Se et udpluk af vores udvalg her på hjemmesiden, som løbende bliver opdateret i forhold til årstiden og sæsones trends. Du kan også altid kontakte os på tlf. nr.: 65 92 65 65 eller på mail: dsc@dscpromotion.dk. Vi vil som din sparringspartner finde de rigtige firmagaver, der matcher netop din virksomhedsprofil.

Få inspiration her på hjemmesiden og se også gerne vores kataloger, som indeholder en bred vifte af diverse firmagaver, alt fra vin og chokolade til ting til hjemmet, for yderligere inspiration.

1 til 15 af 360

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 15 af 360

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Der er altid en god anledning til at give dine medarbejdere en firmagave! Det er især rigtig populært at give firmagaver til jul, sommer og påske, men det er jo altid rart som medarbejder at blive overrasket og værdsat. Vi tilbyder et bredt sortiment af firmagaver, der er noget for enhver smag, både til mænd og kvinder samt i alle prisklasser. Vi har et stort udvalg fra kendte mærker som Andersen Furniture, Bon Goût, Cacharel, Cerruti, Dyberg Larsen, Elvang, Fablewood, Festina, Gense, Georg Jensen, Hâws, Holm, Holmegaard, Hoptimist, Hugo Boss, Juna, Kay Bojesen, KitchenAid, Kreafunk, Kähler, Lion Sabatier, Luigi Bormioli, Lyngby glas, Miiego, Morsø, Muubs, Nordic Sense, Peugeot, Pillivuyt, Rigtig, Rituals, Rosendahl, Ryobi, Rösle, SackIt, Severin, Spring Copenhagen, Stelton, Södahl og Villa Collection. Vi tilbyder også vin, øl, chokolade og hvad hjertet ellers begærer.

Firmagaver er en rigtig god måde at vise sin taknemmelighed og påskønnelse til ens medarbejdere og kollegaer. Det viser dem at der bliver sat pris på deres arbejdsindsats og det er et rigtig godt boost at give sine medarbejdere.

 

Firmagaver med logo

Vi tilbyder også diverse firmagaver med logo, det kan være med til at gøre gaven ekstra speciel. Og hvis den skal være endnu mere personlig end det, så har vi også et udvalg af produkter med mulighed for at få trykt individuelle navne!

Hos DSC Promotion gør vi det nemt at give firmagaver, vi står for det hele - også indpakning og afsending! Og desuden hjælper vi også med at gøre det personligt på alle tænkelige måder.

 

Firmajulegaver

Man kan altid finde en anledning til at give en medarbejdergave, men især firmajulegaver er populært og julen handler jo også om at give. Glæd dine medarbejder med en lækker julegave, vi er klar til at hjælpe dig med at sammensætte den perfekte julegave til dine medarbejdere.

 

Firmapåskegaver

Vi har samlet et lækkert udvalg af forskellige produkter til påskegaver! Der er noget for enhver smag, alt fra det klassiske chokoladepåskeæg til smukke porcelæns æg fra Bjørn Wiinblad. Chokoladen kommer i forskellige indpakninger og du kan også forære et metalæg væk, som både er flot og kan bruges igen næste år. Hvis man ikke er den store chokoladefan, tilbyder vi også lækker gourmet-vingummi fra Wally and Whiz, som kommer i en flot og elegant indpakning.