Merchandise

1 til 15 af 1249

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 15 af 1249

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hvad er merchandise?

Merchandise, også kaldet reklameartikler, er et bredt begreb og er en velkendt term inden for markedsføring. Det er diverse produkter der bruges til promovering af virksomheder, oftest ved at trykke produkterne med logo, altså er det et produkt der har en praktisk funktion, samtidig med at det har en reklameværdi for virksomheden.


Markedsfør din virksomhed på den bedst mulige måde

Med professionel reklameartikler kan man gøre et stort indtryk på både medarbejdere og kunder. Din virksomhed kan komme til udtryk på mange forskellige måder med merchandise. Reklameartikler med logo er en god måde at få folk til at huske din virksomhed på og hvem vil ikke gerne have en lille gave med på vejen? Det kan fx være bolsjer med logo til at dele ud på forskellige messer, paraplyer med logo eller kuglepenne til besøgende kunder. Reklameartikler er tit set og brugt på messer, konferencer og udstillinger, primært for at hjælpe de besøgende og potentielle kunder med at huske lige præcis din virksomhed.


Giv noget godt væk og noget bedre kommer tilbage!

Dit logo kan blive trykt på alt fra power banks til drikkedunke. Det er en måde hvorpå du kan give din kunde en gave, som er brugbar og aktuel, med dit logo på. Reklameartikler med logo brugt som gaver, skaber også en god relation mellem kunde og virksomhed, da man som kunde føler sig værdsat og speciel og det giver kunden noget godt at huske din virksomhed for. Det kan både bruges som en god start på et nyt samarbejde eller en god afslutning på et samarbejde, der kan øge chancen for at der kan komme mere samarbejde i fremtiden.


Merch til alle anledninger

Hos DSC Promotion ved vi, at det er vigtigt at følge med tidens trends, derfor udvikler vi os hele tiden og er klar til at hjælpe dig med at gøre det samme! Vi sørger for, at dit merchandise bliver det nyeste og fedeste på markedet. Vi har også øje for hvilke produkter der passer til hvilke anledninger, om du mangler produkter til konferencer, kundebesøg, festivaler eller andet, vi har det hele!