Løb & Fritid

Løbetøj med tryk og logo

Hos DSC Promotion specialiserer vi os i løbetøj med tryk og logo. Vores udvalg inkluderer alt fra løbetrøjer til løbejakker og løbetights. Sådant tøj er ideelt til at øge synligheden af din virksomhed ved events som motionsløb. At give løbetøj med dit logo som gave til medarbejdere kan ikke kun booste teammoralen, men også forvandle dem til levende reklamesøjler. Med løbetøj med tryk og logo udvider du din virksomheds berøringsflade, så den når ud til et bredere publikum.

14 vare(r)

pr. side

14 vare(r)

pr. side

Kvalitetstryk og brodering på Løbetøj og fritidstøj

Hos DSC Promotion går vi ikke på kompromis med kvaliteten af dit logo og tryk på løbetøjet eller fritidstøjet. Vi tilbyder forskellige metoder for at sikre det bedste resultat, der matcher dine behov og ønsker. Blandt vores populære valg er all over sublimationsprint som skaber et helt unikt udtryk.

Vores dygtige og kompetente medarbejder sider naturligvis også klar til at hjælpe dig med at skræddersy et samlet tilbud, der opfylder netop jeres unikke ønsker og behov – Lad os sammen designe og skabe jeres unikke fritids -og løbetøj.