Caps

Her finder du et bredt udvalg af caps, hvor de fleste laves efter jeres ønsker. Caps med logo er stadigvæk en yderst populær reklameartikel med stor synlighed. Vores mange forskellige modeller, gør at vi kan ramme netop dit behov for den perfekte cap med logo. Kontakt os på dsc@dscpromotion.dk og hør om de mange muligheder omkring farver, design etc. Ved bestilling af 150 caps eller mere er der mulighed for at specialdesigne sine caps, så man er sikret et helt unikt produkt til sin virksomhed. 

Skil dig ud fra mængden med en cap med et fedt design og eget logo, som folk husker! Og udover at iføre dig og dine medarbejdere i caps med logo, så er de også en ideel kundegave eller giveaway til fx messer og dermed opnår du en endnu større berøringsflade, når det kommer til markedsføring af din virksomhed.

9 vare(r)

pr. side

9 vare(r)

pr. side

En cap med logo er altid god til at skabe opmærksomhed til dit brand, da folk ikke kan undgå at se logoet på den, fordi den bogstavelig talt er i øjenhøjde med den potentielle kunde. Så hvis I skal på messer er det en god idé at iføre sig en iøjnefaldende cap med logo på og de besøgende vil dermed helt garanteret ligge mærke til logoet. Desuden er caps tidløse og kan bruges året rundt og de kan samtidigt bruges til forskellige anledninger, hvad end du skal til motionsløb eller konference.    


Vi har et bredt udvalg af forskellige caps, lige fra den klassiske cap med logo til en sport cap med logo, hvor du kan tilpasse de fleste modeller på flere måder mht. farver, kvalitet, tryk og diverse detaljer, så du ender med den perfekte kasket med logo til dit formål. Vi står i hvert fald klar til at hjælpe dig med at opfylde dine visioner, så produkt og ønske matcher!