Huer

Her finder du et bredt udvalg af huer, som er en god reklamemulighed for dig og din virksomhed. Huer med logo er en god reklameartikel og skaber med sikkerhed stor synlighed opmærksomhed for din virksomhed. Hos DSC Promotion er vi behjælpelige med at designe den perfekte hue til dit formål og mulighederne er mange. Kontakt os på dsc@dscpromotion.dk og hør om de mange muligheder omkring farver, design etc. 
Ved bestilling af 150 huer eller mere er der mulighed for at specialdesigne sine huer, så man er sikret et helt unikt produkt til sin virksomhed. 
 

Vi står klar til at hjælpe dig med at matche dine visioner og værdier, så du ender ud med det perfekte produkt til dit formål og der er stor mulighed for at sætte sig eget præg på en hue med logo. Mulighederne er mange og det er næsten kun fantasien der sætter grænser.

6 vare(r)

pr. side

6 vare(r)

pr. side

Huer er primært årstidsbestemt og bruges mest i vinterperioden. Vi har huer i forskellige materialer, nogle er varmere end andre og vi har bl.a. huer i jersey og bomuld og i forskellige tykkelser. Huen med logo er perfekt til fx medarbejdere der arbejder udendørs, men også til diverse motionsløb etc. En hue med logo er en reklamesøjle der er umulig ikke at bemærke, da den bogstaveligtalt er lige i øjenhøjde med potentielle kunder.  


Skil dig ud fra mængden med en hue med et fedt design og eget logo, som folk husker! Og udover at iføre dig og dine medarbejdere i huer med logo, så er de også en god kundegave eller 
giveaway til fx messer og dermed opnår du en endnu større berøringsflade, når det kommer til markedsføring af din virksomhed.