Få jeres egen valggaveshop

v/min. 25 gaver tilbyder vi jeres helt egen valggaveshop.
Med et bredt udvalg af firmajulegaver og eget firmadesign, er du sikret en optimal gaveløsning til dine medarbejdere.
Det vækker som oftest stor glæde hos medarbejderne, at de selv kan vælge blandt et udvalg af lækre firmajulegaver online og sikrer en højere grad af tilfredshed, end hvis alle medarbejdere får den samme julegave.
Kontakt os på 65 92 65 65 og hør nærmere om de mange muligheder for vælg selv firmajulegaver online.


 

 

Firmajulegaver til enhver smag

December er den oplagte tid til at forkæle medarbejderne med lidt ekstra. Vi har et stort udvalg af firmajulegaver, der vil kunne glæde enhver smag uanset prisen. Det kan være en Kay Bojesen dekoration til under juletræet, en kabine-trolley til medarbejdernes juleferie eller lækre Lion Sabatier køkkenknive til flæskestegen. Det kan også være at gaven skal bestå i delikatesser som vin, øl og chokolade til den mørke vinter. Med en valggaveshop til firmajulegaver er du sikret, at alle medarbejdere får noget, de ønsker sig og så til den helt rigtige pris.
Julen er ikke det eneste tidspunkt, man kan forkæle de hårdtarbejdende kollegaer. Vores valggaveshop indeholder gaver til ethvert formål både påske, sommer eller andre anledninger. Det vil også skabe stor glæde at overraske med en firmagave uden anledning.
Er dine medarbejdere køkkenentusiaster, fritidsgartnere eller livsnydere, der elsker drinks? Du finder gaver til enhver personlighed og med en prisklasse fra alt under 400 kr. til over 640 kr.


Der er mulighed for at købe Morsø Lanterner til haven i forskellige størrelser og dermed forskellige prisklasser. Det kan også være gaver i form af lækkert service fra Kähler, Rosendahl, Bitz eller mange andre brands. Udvalget byder på håndklæder og halstørklæder i lækker kvalitet eller adskillige designerhøjtalere fra mærker som Miiego, Sackit og Villa.

Gaverne er inddelt i fire prisklasser, så I kan vælge det, der passer bedst til anledningen. Der er et stort udvalg af gaver til under 400 kr. og derudover er prisklasserne 400 kr., 560 kr. og over 640 kr. Vores udvalg bliver løbende opdateret, så det passer til både årstiden og de nyeste trends.

Ved at købe firmagaver igennem os, er dine medarbejdere altså sikret en personlig gave i kvalitet, der vil blive værdsat. Det er både nemt og en garanti for glade kollegaer.