Valggaveshop - Firmagaver til medarbejderne

Valggaveshop

Glade medarbejdere er gode medarbejdere, og gode medarbejdere skal anerkendes. En måde at anerkende sine medarbejdere på, er ved at give dem en god julegave. En julegave der skaber glæde og smil.


Anerkend dine medarbejdere med en valgfri julegave

Når medarbejderne har mulighed for at vælge lige den gave de gerne vil have, sikrer I jer, at alle medarbejderne bliver glade og tilfredse – og er det ikke det det hele handler om, når man vælger at give sine medarbejdere en julegave?

En julegave er selvfølgelig en god måde at ønske sine medarbejdere en god jul, men det er også din mulighed for at takke for deres indsats i løbet af året – og give en lille ekstra motivation til året der kommer.

En valggaveshop gør det nemt

Med en valggaveshop fra DSC Promotion er det nemt for alle at vælge den gave, de ønsker sig. Under hver gavemulighed kan medarbejderen læse mere om produktet, se flere billeder og hvad den vejledende udsalgspris er. Når medarbejderen har fundet den helt rigtige gave, indtaster han eller hun sine informationer, og hvor gaven skal leveres til. Vi sørger for, at gaven bliver pakket i en flot gavepose med medarbejderens navn, og leverer den på den aftalte dag. Klik på videoen til højre, og se hvor nemt og overskueligt det er.

Valggaveshoppen sparer dig også en stor del administration og dermed tid. Vi har overblik over gaver og levering, og vi sørger for, at deadlines bliver overholdt. Vi sender en påmindelse ud til de medarbejdere, der ikke har fået valgt deres gave, når fristen nærmer sig.

Hundredvis af julegaver fra kendte brands

I vores valggaveshop kan du selv sammensætte gaveudvalget mellem hundredvis af flotte julegaver. Vi har gaver til enhver smag fra kendte danske brands som Andersen Furniture, Georg Jensen, Holmegaard, Kay Bojesen, Kreafunk, Kähler, Morsø, Rosendahl, Stelton og mange, mange flere. Vi har også gaver fra masser af store internationale brands, gavepakker med øl, vin, chokolade og andre lækre delikatesser. Du kan se hele listen over brands nederst på siden.

Gaver til alle budgetter

Vi har opdelt gaverne i fem priskategorier, så du nemt finder de gaver der passer til jeres gavebudget. Se gaver i de forskellige priskategorier her:

Under kr. 400,-   ·   Kr. 400,-   ·   Kr. 560,-   ·   Kr. 640,-   ·   Fra 720,-   ·   Samlet overblik

 

Firmajulegaver og SKAT

Arbejdsgivere må i 2022 give medarbejdere julegaver for op til kr. 900,- (kr. 720,- ekskl. moms) uden medarbejderen skal beskattes af det. Har I givet medarbejderen andre gaver eller goder i løbet af året, findes der forskellige scenarier for, hvor meget medarbejderen skal beskattes. Læs mere på SKAT.dk om beskatning af firmagaver og firmagoder.

Vi sidder klar til at hjælpe

Vi har mere end 25 års erfaring med merchandise, profilbeklædning og firmagaver til virksomheder, og vi hjælper selvfølgelig med at sammensætte den helt rigtige valggaveshop til jeres medarbejdere, så den passer til jeres virksomhed. Kontakt os og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe jer. Ring til os på 65 92 65 65 eller send en mail på dsc@dscpromotion.dk

 

 

 

Video Image


Streg gave 

Brands:

Andersen Furniture · Bon Goût · Cacharel · Cerruti · Dyberg Larsen · Elvang · Fablewood · Festina · Gense · Georg Jensen · Hâws · Holm · Holmegaard · Hoptimist · Hugo Boss · Juna · Kay Bojesen · KitchenAid · Kreafunk · Kähler · Lion Sabatier · Luigi Bormioli · Lyngby glas · Miiego · Morsø · Muubs · Nordic Sense · Peugeot · Pillivuyt · Rigtig · Rituals · Rosendahl · Ryobi · Rösle · SackIt · Severin · Spring Copenhagen · Stelton · Södahl · Villa Collection